Sökresultat för Margareta Garpendal...
Rensa filter?
Dofter, smaker och gedigna kunskaper om våra råvaror. Våra livsmedel – från jord till bord förmedlar allt detta genom sin informativa text och det stora antalet illustrationer i färg. Här får läsaren verkligen lära känna råvarorna genom både text och bild.Dofter, smaker och gedigna kunskaper om våra råvaror. Våra…
Utbudet av livsmedel har ökat betydligt under senare år bland annat genom ökad import, forskning och förädlingsarbete inom olika livsmedelsområden.Läs merDet krävs därför allt större kunskaper om utbud, användning, förvaring, tillagning och näringsvärde för att kunna servera varierade och goda måltider och på så vis…
Kategorier: Barnböcker, ungdomsböcker och läromedel Läromedel Läromedel: yrkesutbildning och övriga ämnen
Våra livsmedel från jord till bord är ett kursläromedel för yrkesprogrammet Restaurang- och livsmedelsprogrammet på gymnasiet. Läromedlet behandlar i tre olika block dels livsmedelskedjan med produktion, förädling, handel och konsumtion, råvarornas näringsinnehåll samt livsmedelssäkerhet och livsmedelslagstiftning,…